در بیمه درمان تکمیلی، هر بیمهنامه ممکن است پوشش های بیمه تکمیلی و مزایایی منحصر به فرد داشته باشدو امکان استفاده همزمان از دو بیمه تکمیلی امکان پذیراست. ، اما ممکن است بخشی از هزینه ها توسط شرکت بیمه پوشش داده نشود یا تداخل در پوشش ها ایجاد شود.
خرید بیمه تکمیلی و پوششهای آن
بیمه تکمیلی یکی از زیر شاخههای بیمه های اشخاص میباشد که هر فردی حتی بدون داشتن بیمه پایه میتواند این بیمه نامه را به صورت بیمه تکمیلی انفرادی و بیمه تکمیلی گروهی و خانواده داشته باشد.
پوشش های بیمه تکمیلی :
هزینههای بستری بیمارستانی جراحی( عمومی و تخصصی)، انواع سنگ شکن، شیمی درمانی، رادیوتراپی، آنژیوگرافی قلب (عمومی و تخصصی) و گامانایف در بیمارستان و مراکز جراحی محدود و DAY CARE
عملهای جراحی مهم شامل جراحیهای تخصصی مربوط به سرطان، قلب، مغز و اعصاب مرکزی و نخاع (به استثنای دیسک ستون فقرات)، گامانایف، پیوند کلیه، پیوند کبد، پیوند ریه و پیوند مغز استخوان
پاراکلینیکی گروه اول شامل: سونوگرافی ،ماموگرافی، انواع اسکن، انواع سیتی اسکن، انواع آندوسکپی، ام آرای،اکوکاردیوگرافی، استرس اکو، دانسیتومتری
پاراکلینیکی گروه دوم شامل: تست ورزش، تست آلرژی، تست تنفسی( اسپیرومتری–PFT)، نوار عضله(EMG)، نوار عصب(NCV)، نوار مغز(EEG)، نوار مثانه (سیستومتری یا سیستوگرام)، شنوایی سنجی، بینایی سنجی، هولترمانیتورینگ قلب و آنژیوگرافی
پاراکلینیکی گروه سوم (جبران هزینه جراحی های مجاز سرپایی): شامل شکستگی و دررفتگی، گچگیری، ختنه، بخیه، کرایوتراپی، اکسیزیونلیپوم، تخلیه کیست، لیزردرمانی و بیوبسی\
جراحیهای مجاز سرپایی
خدمات آزمایشگاهی شامل آزمایشهای تشخیص پزشکی، پاتولوژی ، آسیبشناسی و ژنتیک پزشکی، انواع رادیوگرافی، نوار قلب، فیزیوتراپی
جبران هزینههای آمبولانس شهری و بین شهری
جبران هزینههای زایمان، اعم از طبیعی و سزارین
نازایی و ناباروری شامل جراحی مرتبط IUI ، ZIFT ، GIFT، میکرواینجکشن و IVF شیمی درمانی
جبران هزینه رفع عیوب انکساری چشم تا سقف تعیین شده
ویزیت و دارو ( براساس فهرست داروهای مجاز کشور صرفا مازاد بر سهم بیمهگر پایه) و خدمات اورژانس در موارد غیر بستری
دندانپزشکی.
تفاوت بیمه تکمیلی و بیمه پایه
در بیمه درمان تکمیلی و بیمه پایه، دارای تفاوتهای مهمی هستند. درست است که بیمه تکمیلی و بیمه پایه به صورت کامل کننده ای برای هزینههای درمانی فراهم میشوند، اما تفاوتهای کلیدی بین آنها وجود دارد:
1-بیمههای درمانی پایه مانند بیمه تامین اجتماعی در بسیاری از کشورها، به عنوان پایه و اصلی ترین بیمه آن جامعه عمل میکند. در عوض، بیمه تکمیلی به عنوان یک انتخاب اختیاری جانبی برای افرادی است که میخواهند پوششی بیشتر و جامعتر از طریق بیمه های پایه دریافت کنند.
2بیمه های درمانی پایه معمولاً تنها بخشی از هزینههای درمانی را پوشش میدهند. این شامل هزینههای مشخص شده مانند معاینههای اولیه میشود. اما بیمه تکمیلی پوشش گستردهتری برای هزینهها و انواع درمانهای خاص مانند خدمات دندانپزشکی، بیمارستانی، پزشکی تخصصی، داروهای تخصصی و مراقبت های خارج از بیمارستان فراهم میکند.
- بیمه های تکمیلی به صورت سالانه صادر میشوند و پس از اتمام مدت زمان بیمهنامه، حتی در صورت عدم استفاده از پوشش، حق بیمه به شما بازگردانده نمیشود. با این حال، بیمه های پایه مانند بیمههای بازنشستگی امکان دریافت مستمری یا پرداخت حق بیمه در پایان مدت بیمه را فراهم میکنند.
نکاتی درارتباط با استفاده همزمان از دو بیمه درمان تکمیلی
-هر فردی میتواند همزمان یک بیمه تکمیلی انفرادی و یک بیمه تکمیلی گروهی داشته باشد.
-هر فرد میتواند فقط یک طرح از هر شرکت بیمه بیمه نامه تهیه نمایید.
-در خرید بیمه تکمیلی دوم نمیتوانید تخفیفی بابت خرید دوم داشته باشید.
نحوه استفاده همزمان از دو بیمه تکمیلی
با یک مثال نحوه استفاده همزمان از دو بیمه تکمیلی رو میتونیم بررسی کنیم.:
هزینه یک عمل جراحی ۵۰ میلیون باشد و شما همزمان تحت پوشش دو بیمه تکمیلی باشید. شما میتوانید از هر بیمه نامه تا سقف تعهدات درج شده در بیمه نامه استفاده کنید.
نکتهای که در خرید بیمه خود باید بدان توجه داشته باشید، مبلغ فرانشیزی است که در بیمه تکمیلی اول خود پرداخت مینمایید؛ به یاد داشته باشید که هزینه فرانشیزی که در بیمه تکمیلی اول خود پرداخت میکنید را تنها قادر هستید از بیمه پایه و نه بیمههای تکمیلی دیگرتان دریافت نمایید.
استفاده همزمان از دو بیمه تکمیلی چه مراحلی دارد!
همانطور که می دانید دو حالت در پرداخت خسارت در بیمههای تکمیلی وجود دارد:
۱-دریافت خسارت با معرفی نامه
اگر می خواهید خسارتتان را با دریافت معرفی نامه دریافت کنید، به همراه معرفی نامه باید به شرکت بیمه ای که تعهدات بالاتر دارد مراجعه کنید. اگر هزینه درمانی شما بالاتر از تعهدات درج شده در بیمه نامه باشد باید باقی هزینه را خودتان پرداخت کرده و با صورت حساب بیمارستانی و پرونده پزشکی به شرکت بیمه گر دومتان داده تا باقی هزینه های درمانی را دریافت کنید.
۲-مراجعه به مراکز پزشکی غیر طرف قرارداد و بدون معرفی نامه
در این شرایط باید پرونده پزشکی و صورت حساب بیمارستانی را به شرکت بیمه تکمیلی دوم مراجعه کنید. البته پرداخت خسارت بیمه تکمیلی با بیمه پایه می باشد.
اگر قصد دریافت خسارت از بیمهگر پایه خود را دارید، حتما باید قبل از مراجعه به بیمهگر تکمیلی به بیمهگر پایه مراجعه کنید. یعنی اولویت در دریافت خسارت با بیمه پایه است.
خرید بهترین بیمه درمان از الو بیمه
خرید بیمه درمان از الو بیمه می تواند به صورت آنلاین یا حضوری انجام شود. در هر دو روش، شما می توانید اقدامات زیر را انجام دهید:
1. مراجعه به وبسایت الو بیمه: به آدرس alo-bime.com مراجعه کنید و در صفحه اصلی وبسایت، گزینه “خرید آنلاین بیمه درمان تکمیلی” را جستجو کنید. با کلیک بر روی این گزینه، شما به صفحهای هدایت میشوید که شما را برای پر کردن اطلاعات و انتخاب بیمه سلامت مورد نظرتان راهنمایی می کند. بعد از تکمیل اطلاعات مورد نیاز، شما می توانید بیمه درمان خود را آنلاین خریداری کنید.
2. تماس تلفنی با تیم پشتیبانی الو بیمه: شماره تماس با تیم پشتیبانی الو بیمه را با شماره ۴۵۶۸۱۰۰۰-۰۲۱ تماس بگیرید. در این تماس، شما میتوانید در مورد خرید بیمه درمان نیازها و بودجهی خود را با مشاوران آنها مطرح کنید و راهنمایی لازم را دریافت کنید. آنها میتوانند شما را در انتخاب بیمه درمان مناسب و پوششهای متناسب با نیازهای شما هدایت کنند.
3. مراجعه حضوری به دفتر الو بیمه: در صورت تمایل، می توانید به دفتر الو بیمه نزدیکترین به شما مراجعه کنید و با مشاوران در آنجا در مورد خرید بیمه درمان صحبت کنید و نیازها و بودجه خود را بررسی کنید. آنها می توانند شما را در پر کردن فرم ها و انجام مراحل لازم برای خرید بیمه درمان راهنمایی کنند.
پس از انجام هر یک از اقدامات فوق، مشاوران الو بیمه میتوانند در مورد جزئیات پوشش بیمه درمان تکمیلی، محدودیتها، تعرفهها و شرایط تسویه حساب بیمه به شما راهنمایی کنند و به شما پیشنهادهای مناسبی ارائه دهند.